De wedstrijdbriefing

Je kan de editie 2020 vanaf 20 juni downloaden. Wil je je toch al eens inleven in de editie van vorig jaar, dan kan dat via onderstaande link. Let op, consulteer later ook zeker de nieuwe versie. (de download start automatisch en je gaat terug naar onze homepage)

Annuleringsvoorwaarden

Tot 3 maanden voor de wedstrijddatum 100% terugbetaling van het inschrijvingsbedrag min 10 euro administratiekost. Gelieve uw iban nummer en bic code door te mailen.

Tot 2 maanden voor de wedstrijddatum 50% terugbetaling van het inschrijvingsbedrag. Gelieve uw iban nummer en bic code door te mailen.

Minder dan 2 maanden voor de wedstrijddatum geen terugbetaling van het inschrijvingsbedrag.

Afmelding met doktersattest geeft u startrecht tijdens de volgende editie. U ontvangt geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Het doktersattest dient ons uiterlijk 7 dagen na de wedstrijd te bereiken. U kan dit mailen naar info@triatlonvanvlaanderen.be of opsturen naar We R Sports vzw, P. Vanderscheldenstraat 60, 9700 Oudenaarde.

De terugbetaling is enkel van toepassing op het inschrijvingsbedrag. De kostprijs van de VTDL daglicentie kan door de organisatie niet worden teruggestort. Deze kan onder bepaalde voorwaarden gebruikt worden voor deelname aan een ander evenement. Gelieve hiervoor contact op te nemen met de VTDL: info@triatlon.vlaanderen.be

Triatlon van Vlaanderen

Pauwel Vander Scheldenstraat 60
9700 Oudenaarde
info@triatlonvanvlaanderen.be
0496409719

Nieuwsbrief