Hoe kunnen we van ons evenement een topwedstrijd maken zonder top-prijzen te hanteren? Dankzij de niet aflatende inspanningen van vrijwilligers. Maar ook dankzij een aantal partners die de beleving van 2000 mensen op een weekend een top-ervaring vinden die hun extra aandacht én kippenvel geeft, ook al is het in juli vaak erg warm.

Reden 1.
Je bereikt heel wat mensen

Onze communicatie bereikt jaarlijks 200.000 mensen. 11.000 ervan gaven ons een like, smily of een reactie. Vorig jaar waren er 750 atleten en die namen nog eens 2000 supporters mee. Dit jaar verdubbelen we ons event in omvang. Dankzij onze trailruns verwachten we 1500 atleten en die gaan niet alleen komen.

Reden 2.
Je ziet er gewoon goed uit

We investeren heel wat in aankleding, sfeer en beeldvorming. Ons truitje is een collectors item, onze filmpjes zijn überccool. Word je onze partner, dan investeren wij mee in jouw beeldvorming. Maar ook het aanbod ziet er fijn uit, met co-branding, zichtbaarheid op de dag zelf, en deelname en VIP-paketten. 

Reden 3.
Kies je partnership

Het slechte nieuws: we hebben vanalles nodig. Het goede nieuws: er is véél waarmee je ons kan helpen. We zoeken één titelsponsor. Ja, die die op de truitjes en vooraan op de website staat. We zoeken ook 3 wedstrijdsponsors. Je geeft je naam dan aan een wedstrijd. 

Brouwerij  Roman
laat het alcoholvrijbier stromen

Brouwerij Roman is een operationele partner van Triatlon van Vlaanderen. Dankzij de tapinstallaties tappen we heerlijke pinten voor de supporters. En moet je nog presteren of rijden, dan is er het uitstekende alcoholvrije sportbier Ramon.

Sport Vlaanderen
heet ons welkom.

Dankzij de steun van Sport Vlaanderen kon onze wedstrijd de voorbije jaren uitgroeien tot een Belgische topwedstrijd. In ruil laten we jullie kennis maken met één van de mooiste landschappen van Vlaanderen, de Vlaamse Ardennen! 

Vergalle
steunt

De firma Vergalle is goed vertegenwoordigd. Ze steunen ons en vaardigen 2 werknemers af in onze wedstrijd. Francis en Lieven…. Vergalle.

Bekina
heeft meer dan een voet binnen

Bekina, dat zijn laarzen met NEOTANE Technology. Weet je niet wat dat is, wel, laat ons zeggen dat zelfs een triatleet / materiaalfreak grote ogen trekt bij de kwaliteit van deze laarzen. Gelegen aan de voet van de Koppenberg en dus geworteld in Oudenaarde én in onze organisatie.

Triatlon van Vlaanderen

Pauwel Vander Scheldenstraat 60
9700 Oudenaarde
info@triatlonvanvlaanderen.be
0496409719

Nieuwsbrief