Hoe kunnen we van ons evenement een topwedstrijd maken zonder top-prijzen te hanteren? Dankzij de niet aflatende inspanningen van vrijwilligers. Maar ook dankzij een aantal partners die de beleving van 2000 mensen op een weekend een top-ervaring vinden die hun extra aandacht én kippenvel geeft, ook al is het in juli vaak erg warm.

Fourward

Rehab & Performance –

Kinesitherapie en Osteopathie voor elke sporter 

Op zoek naar een sportkinesitherapeut of osteopaat in Gent/Oudenaarde? Wij zijn FOURWARD. Een multidisciplinaire praktijk voor iedereen, met een focus op sporters met ambitie. Ons team bestaat uit verschillende kinesitherapeuten met elk hun eigen expertisegebied en wordt kwalitatief ondersteund door onze osteopaten.

Brouwerij  Roman
laat het alcoholvrijbier stromen

Brouwerij Roman is een operationele partner van Triatlon van Vlaanderen. Dankzij de tapinstallaties tappen we heerlijke pinten voor de supporters. En moet je nog presteren of rijden, dan is er het uitstekende alcoholvrije sportbier Ramon.

Sport Vlaanderen
heet ons welkom.

Dankzij de steun van Sport Vlaanderen kon onze wedstrijd de voorbije jaren uitgroeien tot een Belgische topwedstrijd. In ruil laten we jullie kennis maken met één van de mooiste landschappen van Vlaanderen, de Vlaamse Ardennen! 

Verzekeringen Wim Baert:

Voor verzekeringen bent u hier aan het juiste adres!”


 

 

Wijndomein VOOSBEKE:

Wijndomein Voosbeke is een kinderdroom van ondernemer en wijnliefhebber Frank Vergalle. Samen met zijn toekomstige schoondochter, Isabelle Depière, hebben ze deze droom werkelijkheid gemaakt in het pittoreske Moregem waar natuur en beleving centraal staan. Daar hebben ze pinot blanc, pinot gris, pinot noir en chardonnay aangeplant. De eerste wijnen worden verwacht eind 2023. 

Belisol
ramen en deuren zonder zorgen

Onze Triatlon is in open lucht. Maar als wij ooit een indoor versie organiseren dan zouden we ramen en deuren van Belisol kiezen. Dank je wel Belisol, onze deur staat altijd voor jullie open!

Wortegem-Petegem

Prachtige landschappen

Eigenlijk is het zonde dat je bij een Triatlon zoveel in de beugel hangt en naar je pedalen kijkt want het landschap waar jij doorfietst is zo mooi dat je eigenlijk foto’s zou moeten nemen, en dat danken we aan Wortegem-Petegem, de Vlaamse Ardennen gemeente op z’n glooienst. Maar geen zorgen, wij nemen foto’s en filmpjes in jouw plaats.

Reden 1.
Je bereikt heel wat mensen

Onze communicatie bereikt jaarlijks 200.000 mensen. 11.000 ervan gaven ons een like, smily of een reactie. Vorig jaar waren er 750 atleten en die namen nog eens 2000 supporters mee. Dit jaar verdubbelen we ons event in omvang. Dankzij onze trailruns verwachten we 1500 atleten en die gaan niet alleen komen.

Reden 2.
Je ziet er gewoon goed uit

We investeren heel wat in aankleding, sfeer en beeldvorming. Ons truitje is een collectors item, onze filmpjes zijn überccool. Word je onze partner, dan investeren wij mee in jouw beeldvorming. Maar ook het aanbod ziet er fijn uit, met co-branding, zichtbaarheid op de dag zelf, en deelname en VIP-paketten. 

Reden 3.
Kies je partnership

Het slechte nieuws: we hebben vanalles nodig. Het goede nieuws: er is véél waarmee je ons kan helpen. We zoeken één titelsponsor. Ja, die die op de truitjes en vooraan op de website staat. We zoeken ook 3 wedstrijdsponsors. Je geeft je naam dan aan een wedstrijd. 

Triatlon van Vlaanderen

Pauwel Vander Scheldenstraat 60
9700 Oudenaarde
info@triatlonvanvlaanderen.be

Nieuwsbrief