Voor de editie 202 is annuleren niet mogelijk.

We hebben alle atleten gevraagd hun deelname te herbevestigen. In die communicatie gaven we al aan dat deze inschrijving definitief en niet terugbetaalbaar was. Atleten die niet reageerden kregen van ons een refund. Heb je je niet aangemeld en sta je toch op de deelnemerslijst? Dan is er mogelijks een vergissing gebeurd en neem je best contact op met info@triatlonvanvlaanderen.be.


Dit zijn de normale annuleringsvoorwaarden.

Kan ik annuleren?

Tot 3 maanden voor de wedstrijddatum krijg je 100% van het inschrijvingsbedrag terug – 10 euro administratie kost. Gelieve uw iban nummer en bic code door te mailen naar info@triatlonvanvlaanderen.be.

Tot 2 maanden voor de wedstrijddatum krijg je 50% van het inschrijvingsbedrag terug Gelieve uw iban nummer en bic code door te mailen.

Minder dan 2 maanden voor de wedstrijddatum is terugbetaling niet meer mogelijk.

Wat als ik ziek ben?

Afmelding met doktersattest geeft u startrecht tijdens de volgende editie. U ontvangt geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Het doktersattest dient ons uiterlijk 7 dagen na de wedstrijd te bereiken. U kan dit mailen naar info@triatlonvanvlaanderen.be of opsturen naar We R Sports vzw, P. Vanderscheldenstraat 60, 9700 Oudenaarde.

De terugbetaling is enkel van toepassing op het inschrijvingsbedrag. De kostprijs van de VTDL daglicentie kan door de organisatie niet worden teruggestort. Deze kan onder bepaalde voorwaarden gebruikt worden voor deelname aan een ander evenement. Gelieve hiervoor contact op te nemen met de VTDL: info@triatlon.vlaanderen.be