Triatlon van Vlaanderen 2021: sportief knuffelcontact!

Op 11 september 2021 vond Triatlon van Vlaanderen plaats in Oudenaarde. Het was alweer geen gewone editie door Corona, maar het was wél gewoon weer geweldig om alle atleten terug te zien.

Alissia Neyt won de sprinttriatlon bij de vrouwen en Loewis Kinget bij de mannen. De kwarttriatlon kreeg Liesbeth Verbiest als winnares terwijl Sander Heemereyck de sterkste was bij de mannen. Op de duatlon waren Thibaut De Smet en Debbie Sanders de sterksten. Proficiat!

Wij onthouden ook andere dingen, het lachen en het blazen van de zwemmers bij de Australian exit, twee atleten die hun knuffelcontact uitoefenden aan de start, een master die nog energie overhad om zijn aankomst één keer met truitje open en één keer met truitje dicht te doen, het grote begrip voor de maatregelen die we moesten nemen, het enthousiasme over het nieuwe fietsparcours en (een klassieker in het genre) alweer talloze mensen op wie we konden rekenen als vrijwilliger.

Uit naam van Rob, Joshua, Lies, Bart, Wannes, Geert, Tine, Jurgen een ongelofelijke dikke merci!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email