Garanties voor deelnemers met betrekking tot het Corona-virus

Gaat die triatlon nu eigenlijk door of niet? En hoe zit dat met mijn ticket?

De afgelopen dagen kregen we vragen van verscheidene deelnemers en atleten die zich willen inschrijven voor onze Triatlon van Vlaanderen. De vragen die dan steeds terugkeren zijn : “Gaat die eigenlijk nog door? Wordt die afgelast? Uitgesteld? Hoe zit dat dan met de terugbetaling of de geldigheid van ons ticket?”

Dat lees je in deze Q&A

Wordt Triatlon van Vlaanderen afgelast?
Vandaag hebben we beslist om niet af te gelasten. We wachten het advies af van de overheid. Begin juli is echter nog redelijk ver van de datum van vandaag en daarom is een afgelasting voorbarig.

Wordt Triatlon van Vlaanderen verplaatst?
Ook daar is vandaag geen sprake van. Bij een eenduidige richtlijn over de planning van events kan het zijn dat we die optie toch nog overwegen.

Kortom, we hebben onvoldoende handvaten om het event af te gelasten. Maar ondanks het gegeven dat wij in onzekerheid verkeren, willen we wél zekerheid bieden aan iedereen die een ticket kocht of dat nog van plan is te doen. Dit zijn onze garanties:

Dit zijn onze garanties:

  1. Als Triatlon van Vlaanderen tòch niet kan doorgaan wordt de geldigheid van de tickets met een jaar verlengd. We moedigen dit aan omdat jij op deze manier zeker bent dat je geen centen verliest en omdat dit voor onze organisatie de financiële verliezen kan laten spreiden in de tijd.
  2. Wie bij een afgelasting toch liever een terugbetaling wil, dat kan. Wij breiden onze annuleringsvoorwaarden uit. Je ticket wordt terugbetaald met afhouding van een minimale administratieve kost van €5 (tov normaal €10).

Deze regeling geldt ook voor nieuwe tickets. Kortom: je kan je nog steeds met een gerust hart inschrijven.

Beste atleten, dit is geen evidente periode. Maar triatleten, trailrunners of duatleten weten hoe ze met moeilijkheden moeten omgaan, door door te zetten. In die spirit willen we ook deze periode aanpakken. Wij volgen de situatie op de voet en zullen deze post regelmatig updaten.

keep it up, keep it safe and keep moving!

Het team van Triatlon van Vlaanderen: Rob, Wannes, Joshua, Jurgen, Bart, Lies, Geert, Tine en Geert, Brecht, en alle andere vrijwilligers

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email